ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5μ.μ. ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αγρότες της Κρήτης,

Καταγγέλλουμε το κλίμα τρομοκρατίας και την ουσιαστική απαγόρευση της πορείας σας στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση Καραμανλή ακολουθεί έναν όλο και πιο αυταρχικό κατήφορο συνεχίζοντας το όργιο των δυνάμεων καταστολής τον Δεκέμβρη. Η επίθεση αυτή αποτελεί κομμάτι της επίθεσης που θέλει να φορτώσει τα βάρη της κρίσης στον κόσμο της δουλειάς, πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους

Τα ψίχουλα που αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση για να ανακόψει και να ελέγξει το αγωνιστικό ξέσπασμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς ενάντια στη νέα ΚΑΠ, τους τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανους, μεγαλέμπορους, τα καρτέλ και την πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις την τελευταία 20ετία, δεν λύνουν το παραμικρό πρόβλημα. Για αυτό και οι αγώνες θα συνεχιστούν.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να βρεθούν μαχητικά στο πλευρό των αγροτών, γιατί η απαίτηση για δίκαιη αμοιβή του μόχθου του αγρότη ενάντια στα καπιταλιστικά υπερκέρδη και την αστυνομική τρομοκρατία είναι αυτή που όχι μόνο μπορεί να υπερασπίσει τη δουλειά και τα δικαιώματα του λαού της υπαίθρου αλλά και να επιβάλλει τη μείωση των τιμών για τα είδη πρώτης ανάγκης και το σεβασμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων της πόλης.

  • Γι’ αυτό καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης προς τους αγωνιζόμενους φτωχομεσαίους αγρότες της Κρήτης σήμερα 2 – 2 – 2009 το απόγευμα στις 5μ.μ. απ’ το σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά.
  • Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως τα τρομοκρατικά μέτρα καταστολής, να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες και να πραγματοποιηθεί ανεμπόδιστα η αγωνιστική πορεία τους προς το Υπουργείο αγροτικής οικονομίας.
  • Να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των φτωχομεσαίων αγροτών, και να σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος των αγροτών της Κρήτης.

Οργανώσεις – Κινήσεις της αντικαπιταλιστικής
και επαναστατικής Αριστεράς

Explore posts in the same categories: Εργασιακά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: